Sunday, April 12, 2009

kalau dh boring sangat

hai u guys....(gaya gedik cam host rancgan tv)...hehe.. well, just wanna share wit u some activities yang boleh diapplikasikan oleh korang suma bila korang rasa boring time dlm kuliah ka, time menunggu makanan nk siap kt kedai mamak ke, time dgr ceramah yang x menjamin kepentingan di masa hadapan ke..dan sebagainya.korang boleh lah :
buat muka x puas ati kt org sebelah yg khusyuk..atau

ignore je org sebelah.....atau

ni old skul style..kuarkan tgn ke luar tingkap dan wat gaya ombak untuk merasa angin di luar..(mesti korang pnh wat)...atau

wat muka stim di kala org lain hepi...atau...



tgk lampu kereta sendiri smbil posing untuk menangkap gambar....atau...

ambil gambar artis dibelakang anda secara senyap dan post di blog anda (artis yg dibelakang ye)...atau


ambil gambar org yang x dikenali dan post di blog anda(aku suka gambar neh)....atau


bersembang dengan ketua kampung/org yg lebih tua bagi menambahkan ilmu(pakcik neh kuat maki org..serius!!)....atau..


bersembang dengan nurse di hospital bagi tujuan menambahkan ilmu pengetahuan dan juga menambahkan nombor telefon di dalam phonebook...atau...





menanam semangat patriotisma dengan menghayati bendera kebangsaan....atau...



semangat patriotisma jugak neh....atau..



uji tahap stretch tgn anda...atau

uji tahap kekecilan tangan anda...atau...




buat upacara pecah tanah...atau..



memecahkan tanah dengan tarian sumazau....atau..




kalau dh boring sgt2..makan je mee racun...available at batu pahat..anythg happen,tanggung sendiri k



4 comments:

puteri nur sarah said...

hahahahahahahah
isk mee racun tu cana???

UsE_RiEz said...

yup.. mee racun memang popular kat batu pahat nie.. dulu masa mula2 sampai sini memang pelik jgk... tapi serius sedap.. sapa nk rasa mai jalan sini.. haha

alyaanajwa said...

cmna rupanya? dgr dh scary..ahaha

MrPropaganda said...

uiks...
nie kena bagi royalti nie...
gambar ku ada di blog ini...
Grrrr....