Tuesday, April 14, 2009

MY LITTLE PIECEs SO CALLED ARTWORKs

x salah kan kalu aku nk tunjuk sket kt org hasil2 karya aku yang x cantik sgt ye(x cantik pun) pun..tp saja galak nk tunjuk jugak..just untuk dptkan feed back n comment to improve diri sendiri...silalah tgk dan rajin2 la komen eh..aku bkn budak baru belajar, aku budak yang x penah belajar dan kalau belajar pun x pandai-pandai jugak..huhuhu





eh..salah upload la..yg ni blur...maleh nk buang lak..













yg trepik lite neh aku amek pkai camera hp aku yg 2 m. pixel tuh...(aku syg hp tuh..hehe)




ada lagi akan datang k..dalam hard disk aku..malas nk bangun dari katil yang agak empuk untuk mengambil hard disk di atas meja dikala hujan diluar sedang mencurah-curah seakan-akan menyeru aku untuk men'hibernate'kan diri dengan nyamannya... sekian

5 comments:

UsE_RiEz said...

chantek!

ranshi28 said...

smart2..
keep it up..

leng said...

da 7th photo so nice:)

a n i p i a h said...

i think u got talent............. maybe u can join me shooting architecture in KL possibly next week........ but Its a mornign wake up

alyaanajwa said...

thanx..next week? when izit?