Tuesday, March 16, 2010

It's So Hard To Let You Go Sales!

hahaha panjang tak title?

i really to get rid of my old clothes cos bila balik umah je, my mom asyik kluarkan ayat radio "Ni baju nih nak pakai lagi ke tak?Kalau takmao pakai, mama nak buang ja, takpun bagi kat abun ngan titan ja pakai, takyah slalu sgt mandi depa"

"Ma, jgn buang la..elok lagi tuh...just baju tuh mkin mengecil, dats y tak padan dh nk pakai..huhuhu"

Sooo..daripada aku buang je baju yg masih lagi bau kedai neh, baik aku buat amal jariah kt org yang lebih bersesuaian untuk menjadi tuan punya baru kepada baju-baju tersebut. Maka, beliau akan terus mendapat kasih syg dan perhatian yang sewajarnya. (Teringat karangan masa zaman skul rendah yang bertajuk "saya sebatang pensil/sekaki payung/sehelai baju dan sebagai"... ending karangan mesti lebih kurang cmni.."Kini, aku sudah tidak berguna lagi setelah tuan aku sudah mendapat pengganti aku yang lebih sempurna...")


Back to topic, for trial..aku display sikit je dulu baju yg aku nk So-Hard-To-Let-Go kan. Kang klu letak banyak2, aku le bukak blog asing lak untuk jual semua yg ada..huhuhu syg wooo tapi apakan daya, perubahan hormon hidup membuatkan saiz S tidak lagi relevan untuk diri ini.

Ok, mcm2 jenis ada, from branded original T-shirt,jeans and also cute dress. Semua akan didisplay one by one. Jangan risau~ mai mai, 3 sepuloh!! eh, dak dak dak


Item No 1
Original Esprit De Corp T-shirt
Colour - Black with purple sempoi graphic
Tarikh lahir - April 2009 (tak smpai setahun lagi)
Size - XS(UK)
Harga mencekik dulu - RM119.90
Harga tak cekik dah - from RM20 only








still in a brilliant excellence condition. 



Item No 2
Limited Edition  HUJAN Check-check Rock-rock Tour Shirt
Colour - Black with Striking pink HUJAN word
Tarikh lahir - December 2008
Size - Standard S (size 36)
Harga mencekik dulu - RM30
Harga tak cekik dah - from RM10 only (booked by Lea)




 The printing still elok lagi,tak pecah2, sbb baru 3 kali je aku pakai. (aku tak minat sgt pink, dats y let go je kepada org yg lebih berminat)




Item No 3
Original Mango (MNG) bling-bling t-shirt
Colour - Dark brown with Glitter MNG word (skarang dh takde design glitter ni if im not mistaken,banyak yg printed je)
Tarikh lahir - December 2008

Size - EUR (S) small
Harga mencekik dulu - RM79.90
Harga tak cekik dah - from RM15 only



 keadaan badan yang smakin bercambah menyebabkan baju in sudah tidak relevan lagi untuk dipakai. still in good condition. even the glittery,satu pun tak hilang lagi.

sori kualiti gambar agak terok sbb snap dalam keadaan kalut



Item No 4
Original Oreef T-shirt

Colour - Black wit pink printed words plus chocolate graphics on the shoulder, pink stripe on sleeve

Tarikh lahir -2008

Size - Medium (M)
Harga mencekik dulu - RM59.90
Harga tak cekik dah - from RM15 only (SOLD)



 I dunno how dis pinky thing got in my closet..hehe so, pinky gurls out there, come on grab dis!!! or else, nasibnya akan sama seperti sebatang pensel yang sudah tiada carbon di dalamnya.




Item No 5

Original the MOD HOUSE - Off shoulder dress

Colour - Black, double layer(inside got lining), smooth satin materials, very comfy
Tarikh lahir -februari 2009

Size - 6-10(free size dress)
Harga mencekik dulu - RM210.00
Harga tak cekik dah - from RM55 only

baju nih aku baru pakai sekali je, serius!! cos i specifically bought this for my faculty dinner. then afterward dah takde sbab nak pakai. huhu. bau kedai tuh masih ada. klu korang nk tag MOD HOUSE skali pun aku leh kasi. 
Hari tu dh ada org tny,tapi still not confirm yet, so whoever yang nak, boleh konfirmkan ataupun kalau nak sgt2, boleh bid disni, price starts form RM55 only.

the upper off shloulder is stretchable


the full length up to your knee
gambar baju ni shaja t aku post, tak sempat nk snap lagi.




orait, stakat ini shaja kali ini. ada yg akan diupload lagi, nak godek2 closet dulu. So hurry up!! sesapa berminat pls leave your comments or email me at alyaanajwa@gmail.com or alyaanajwa@ymail.com.

p/s: the words FROM tuh bermakna, ada tambahan for postage caj ye. ala, paling mahal pun RM7 je to sabah/sarawak. TQ.

GO GREEN!!!

4 comments:

f.i.e.z.a said...

i wish i could hv one tp TAK MUAT. HAHA k.alya xske pink ke? me TOO! klo terbeli bju kaler pink tu mmg bertuah la baju tu utk hdup dlm closet sy. KAHKAHKAH err kasut kt gmbr last tu cntek. nk yg tu bley? lalalala

alyaa said...

hahaha pink is not not so me la fiza~ goliden..hahaha kasut tuh bukan untuk dijual la pulak..hahaha

alyaanajwa said...

attention: item no 4, sold!

f.i.e.z.a said...

eden pon goli. yeeekkkss. tak suke pink! huh.