Friday, February 12, 2010

Malaysian Babes

mahukan stok-stok 3gp terhebat? mahukan barang-barang baik punya yang terbaru? andalah orang yang saya cari!!! jom cekodok ini web untuk mendapatkan segala apa yang anda inginkan. Tak Tipoo Punya~



oleh itu, layarilah www.malaysianbabes.net



dijamin halal~


hahahaha siot,, tajuk entri mengundang permasalahan sosial negara.tapi sebenarnya, memang web neh baikkkk punyaaa untuk gurls especially ya.



Di sinilah sumber aku selama ini untuk mencari pelbagai info-info tentang latest sales, offer, services (spa, saloon shaja ye, untuk service umah urut, sila google search rumah urut jalan bukit bintang), make-ups,contact lenses, dress, accesories dan banyak lagi la. Nak tahu kt mana outlet-outlet butik kat malaysia pun, kt sini la korang leh cari. Tapi korang kena rajin scroll ke bwh bwh sikit la sbb macam2 post dorang letak kt web neh.Antara post-post latest yang berkaitan adalah :


Fashion Charms Bracelet @ RM15


contoh di web ada pelbagai lagi. cumel la puppy brace neh!!!



and ada jugak..


Great Skincare and Cosmetic now available online in Malaysia


 


 


i dunno wadehell is dis skin product but u all boleh try test tgk la keberkesanannya


and ada jugak...


Recommended salons for hair coloring

and...

RM8 e-voucher once again ready for GRAB!!!

and...

Studded belts, velvet, bangles and accessories





luv dis combinations!! and much more!!!



basically the idea of this web is to let all da people out there to share their thought and alsoo their knowledge bout the shopping lots that they always go, sorts of promoting la jugak. well, Sharing is Caring rite? tak salah kita berkongsi, lagi banyak pahala kalau kita tolong org dalam kesusahan, kan? ok, terkeluar topik.


Neway, everybody is welcome to share anythg that is related to the scope of fashion, tapi ada jugak yang tiba2 keluarkan topik tentang hala tuju sebuah perhubungan. Contohnya...


Love someone doesnt mean must be in a relationship together... Agree?

izit related to fashion? well, maybe in other perspective yang kita tak nampak kot..hehe

neway, tu je nak crita, jut a piece of my thought to u guys and gurls~ rajinkanlah diri untuk bukak every link yang ada dalam web neh, konfirm tak nyesal...

so, lets cekodok malaysianbabes!!

2 comments:

Mohamad Faizal said...

tipu tiada gambar babes pun kat malaysianbabes

alyaa said...

mmg la xdak...adeh....ada jugak org yg salah sangka dgn entri ini rupanya..hahaha