Tuesday, June 14, 2011

Mentor 5 vs Akademi Fantasia 9

sapa2 yg dh tertinggal keretapi, boleh masuk gerabak Akademi Mentor ini sekarang.

tiada niat untuk membanding2,just untuk tatapan umum cos aku sndiri pun tak pernah tgk lagi budak2...(aku hanya pernah layan AF1 je..zaman vince..pahtu tak tgk dah 'drama' angkat beg balik umah tu)

Mari kita amek dua juara dua rancangan realiti untuk mencungkil bakat menyanyi (specifically on menyanyi la kan...tapi end up pakat ramai2 jadi pelakon la, deejay radio la, duta produk la pa bala)

U guys boleh decide sendiri yang mana satu kegemaran anda~

Memperkenalkan JUARA MENTOR 5. SALMA!

















Dan memperkenalkan. JUARA AKADEMI FANTASIA 9. HAZAMA!
















pilihan di tangan anda~

p/s : aku tak pilih drama air mata...hehehe

2 comments:

puteraduyong said...

saya pilih...imam muda...ade kaitan ke... :)

alyaanajwa said...

amin~ hehe itulah yg lebih afdhal