Friday, June 24, 2011

Malaysia National Band Competition Northern Region

mungkin ramai yg masih belum kenal dgn nama ini.. SULTANAH ASMA SCHOOL MARCHING BAND atau lebih dikenali sebagai SASBAND.


mari layan sebahagian gallery mereka!










Merupakan satu nama yg tak asing lagi bagi rakyat2 malaysia yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam arena pancaragam. Baru-baru ini telah berlangsungnya satu pertandingan yang memang setiap tahun akan diadakan iaitu Pertandingan Pancaragam Peringkat Kebangsaan. Tahun in menggunakan konsep pembahagian pertandingan antara zon untuk mencari wakil setiap zon bagi bertanding dalam Peringkat Kebangsaan yang akan berlangsung pada 17 Julai 2011 di Stadium Putra Bukit Jalil.

Dan sekali lagi, SASBAND telah membuktikan keupayaan mereka untuk muncul juara buat kali ke berapa tatao dah la..lost count dah since aku meninggalkan sekolah hampir tujuh tahun yang lalu... Bagi yg tidak berkesempatan menyaksikan secara live di Stadium Sultan Abdul Halim, Alor Star, meh layan vid neh... Saaak!!

Membawakan tema MULAN~




teruja? nak tgk secara live, jgn lupa 17 Julai 2011 di Stadium Putra Bukit Jalil!!! Pukul 8 malam start yee...

C yaa there!!!!

mari kelik2 dan laik2



8 comments:

*ct* said...

proud to be asmarian =)

..DeeYana.. said...

owh, cikgu fauziah!!
alyaa, nk double confirm nih..final natcom will be held at bukit jalil 17th of july 2011 kan? n wmbc bila plak? buat kat mn?

alyaanajwa said...

Ct : yep2... Jum g tgk final nanti!

Final nat comp. Stakat ni kompem 17 july.. Wmbc akan dikonpemkan nanti.. Postpone pulak..

LyNaAlyaa said...

Hype. Nak tahu x bagaimana perniagaan di internet dapat menambah pendapatan anda? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang kejayaan jutawan muda yang hanya menjalankan perniagaan internet. Anda juga boleh mengikut jejak langkah mereka. Berminat? Sila lihat link ini : ~ http://formulaluarbiasa.com/recommends/money-secret ~. Tawaran terhad!

Azyan said...

mulan vs heroes!besttt :D

alyaanajwa said...

azyan : hehe...jum tgk live nanti kt stadium putra ye

hafizulhakim said...

congratz SASBAND. :) new brand from Malaysia.

alyaanajwa said...

Hafizulhakim : tengs but sasbnd is not new actually, we've started our band since early 80s lagi if im not mistaken.. n only in 1997 we managed to gain a lil bit attention by winning Our first national title. Yet we are still developing to be better in future.. =) keep on supporting!! See ya in bukit jalil!