Friday, November 19, 2010

Hot Pants and Super Short Skirts are not SEXY!

*Amaran : Sila sediakan plastik bag atau baldi berdekatan anda, kerana imej yang bakal dipertontonkan mengandungi unsur-unsur kelemah batinan yang luar biasa.

Aku tak pernah merasakan perempuan yang memakai hot pants and super short skirt adalah seksi...anda tahu mengapa?

Lets cekodok gambar2 di bawah.

Kurang jelas?



Amek neh!


Dan juga...




And finally...................






Jika ada rasa macam mengandung 4 bulan? Itu adalah normal~


Bonus Round! Cuba teka kaki siapakah ini?

Cantik tak?? 'Chantek' kan~

Memperkenalkan tuan punya kaki 'menawan' ini!

Tak percaya? Sila Google Rihanna Sembelit. Eh, selulit, Cellulite, Cellunique dan yang sama waktu dengannya.


Sedangkan artis hollywood yang setiap satunya mempunyai personal trainer pelbagai jenis rutin kecantikan pun tidak terlepas dari cengkaman sejenis 'virus' bernama selulit ini. Apatah lagi manusia biasa yang mempunyai rutin pemakanan harian yang biasa dan kadang-kadang luar biasa sekali apabila tibanya musim perayaan.

Bukan stakat selulit je, yang mana kaki berparut la, mcm2 jenis penyakit lain pun ada pun lagi mao tayang ka? Aiyooo... Tak selera aku nak makan megi goreng kat mapley~

Kalau kaki korang ada gaya macam ni, ok la jugak mata aku menerimanya..







Bukankah gaya begini lebih kool and mengancam?

Ayu je...Seksi woo actually perempuan berbaju kurung~ hohoho



Skinny/ bot cut jeans are wayyyyyyyyy better than those seluar kenit tak cukop kain tu kan? Dah la harga sama cam seluar panjang kadang-kadang tu, tapi kain yg dorang guna untuk buat seluar tu tak sampai 1 meter pun. Bedebah betoi.Setuju tak?


p/s : seb bek kawan-kawan aku ramai yang lebih prefer seluar panjang dari seluar kenit and short skirt, kalau tak, kompem kena bahan beramai2. Hidup long pants!!!!

7 comments:

arnuar88 said...

OMG. lisa surihani. canteknya. cayak!

alyaanajwa said...

arnuar88 : she's gorgeous~

Mohd Zulfikri said...

ngeee~geli tngok kaki rihanna~boikot rihanna!..hehe

alyaanajwa said...

mohd zulfikri : boikot je suma awek hotpants..ngeh2

aself said...

hg xtergolong sama ka??? hehehe

casa said...
This comment has been removed by the author.
alyaanajwa said...

tersalah comment guna account casa pulak tadi...hahaha hot pants pun aku tak pernah ada....aiyoo kaki aku tak cukop menawan untuk tayang bagi org terliur =P hahaha