Tuesday, September 28, 2010

Maafkan saya kerana mengecewakan anda..

ampun pak....i bz skit la this week untuk mengupdate belog. sbok dok buat rumah org, rumah sendiri tatao la bila berkemampuan nak dibangunkan...design dh de lama dh neh, funding je tiada. sdih...

walaupun aku tidaklah sehebat blogger2 terhebat yang mempunyai ramai fans hatta difacebook group beliau sekalipun, tapi aku tahu masih ada yg sudi meluangkan masa menjenguk ke belog aku tetapi pasti anda akan merasa hampa kerana tiada update terbaru yang dilakukan. oh, no! patutla aku tak leh jadi artis, aku kurang concern dengan para peminat. ahaha (bajet2)

tapi it's ok. Aku berjanji akan ada update terbaru (ada ke UPdate TerLAMA) yang bakal di utarakan. Aku tgh kumpul sources neh..hehe (janji palsu artis kepada peminat).


korang semua penyabar kan? tunggu ye...  untuk meringankan bebanan siksaan batin anda, hayatilah dulu gambar eksklusif I to u guys.


hot tak I dengan body six pax yang I pinjam dari lelaki lain? (matila aku dengan peminat Jacob)


p/s : aku neutral....

5 comments:

Pendekar melayu said...

ish usha laen mcm je pic ni.. ha kantoi alyau~

alyaanajwa said...

xde maknenye..aku swoh usha six pax dia photoshop la...aiyoo

Suehaily Mohd Jiwa said...

omg omg kak alya pls sensored kan photo itu,,
lain yg ditengok okek.haha

Encik Gorilla said...

gambo laki pakai... pakai... bluwekkk.... err...wekkk...

alyaanajwa said...

hahahaha ni la masalah dgn manusia yg lebih gemarkan kontroversi dari memahami fakta sebenar entri...hehe