Wednesday, August 18, 2010

REAL meaning of Lady Gaga's Song. Must cekodok!

sebelum tu..sila layan vid clip neh. i love the colour and the make-up in this vid. so horrorly beautiful.






Now back to the real topic, i dun want to explain much more here cos it's better korang baca sendiri penerangan di link di bawah japg aku paste, actually i've found this link quite long time ago tapi asyik lupa nak share here. There's something to discuss...serious2... Maybe lepas korang bca the explanations, korang akan tak dengar dh lagu-lagu Lady Gaga, better korang search Stephanie (nama asal Lady Gaga sebelum zaman jahiliah dia), lagu-lagu Stephanie lebih bermoral dan sounds like Avril+Demi Levato.


Click HERE to find out the truth.







p/s : u guys cant found out more in this web, bukan stakat lagu alejandro shaja, usha lagu bad romance punya explanation lagi best. serious2. wallahhualam~

4 comments:

MrPropaganda said...

aku no komen la pasal lagu2 lady gaga nie.. just nak share pasal vc alejandro nie..
ade "someone" sgt2 sukakan vc alejandro nie.. alasan beliau, dalam vc nie ade "senapang".. ahahaha..

rase2 la, sape ek "someone" tuh??
ahahahah....

alyaanajwa said...

Haha siapakah???

Ct DJa said...

xsalah she's one of iluminati punye artis. which is, iluminati is yahudi punye geng la. something like that. n iluminati nie sgt kuat n sgt bpengaruh. smpai america pun sndri under iluminati punye control. simbol, one eye.

cube tgk telephone punye v.clip.

ouhhh. lagu lady gaga sgt mudah melekat di bibir!!! -_-"

alyaanajwa said...

ct dja : yerp, mmg pun...sgt obvious ke=iluminatian dia