Monday, December 21, 2009

Dikir Rock



ok2...memandangkan entri sebelum2 nih sgt berkontrolbesi di kalangan masyrakat sekeliling aku...di sini aku letak lagi satu video yang maybe boleh meredakan keadaan yang haru kelabu di entri INI 

sekali lagi aku mention, dorang neh buat alatan music pakai bahan terbuang je, so jgn la expect nak jadi bunyi drumset/tamborine/tuba/euphonium/hi-tension/bass drum/trumpet/piccolo/basson/bla bla bla betul2. korang jgn nk argue pasal music dengan aku, aku ada cert from Yamaha(major in electone) tao. hahaha bunyi riak disitu.padahal baru smpai gred paling beginner...wagagaga jangan marah~

haaaa..sila lah KUTUK!!! hahaha sila sila

4 comments:

aself said...

hg yg mana??? kasa mana???

alyaanajwa said...

haha aku jd MC ja...aku x terlibat dlm nyanyian neh..casa jd pemerhati..hehe

elly suehaily said...

nk like this entry

alyaanajwa said...

sila2 like..nmpak tak button like kt bwh skali?