Saturday, May 2, 2009

B*BI

One more paper for my 1st degree to go!! chiayo2..sok nk exam..rini baru nk study..standard~ x dak modified2 g..ahaha

aku sgttttttttttttttttttttttt tersungkur semalam disebabkan seseorang yang TAK-BOLEH-NAMANYA-DISEBUT-DISINI..mcm harry potter yang cannot be mentioned his name pa jadah ntah. (aku kurang minat harry potter)...dammit!! aku kena tipu lagi!!! SY*aL la WEH!!

wateva la...malaih dh aku pkiaq..wat berat pala otak aku ja...hapa dia igt neh poligami dlm islam ka leh da gf ramai2...haish..awat la suma laki yg aku knai cmtuh? last2 aku jugak nk kna blah~ masa clash ngn awek lama sikit punya gedik x dan2 nk kapel ngn aku..pahtu cam haram..bila dh kantoi baru hegeh2 mintak maaf..Sorry seems to be da easiest word la kan skang neh WTB..Wat The Babi (perkataan Babi sudah boleh digunakan secara meluas ye skarang sbb kt newspaper skang pun dh berlambak perkataan Demam BABI..so x salah aku type kt blog aku neh eh...hehe)

xnak ckp byk pasal homo-sapiens sekoq neh g dh...yang aku tao..bnda cm neh dh penah jd kt aku dulu..ni jd skali g..ahahaha tadak ayaq mata dh nk nangis...sekian

sori ya, bila aku marah..aku lbih lancar ckp bahasa ibunda negeriku..haha baru feel~
ini menunjukkan aku agak marah dan tertekan disini..harap maklum.

p/s: still loving u....(lagu scorpion la)

7 comments:

emma said...

ohohoho.....curhat yag mantap!!
kamu taukah apa itu curhat??curahan hati..akakakaka!(indonesian version bebss)

ada ka demam babi...baru tao wei..
*sambil gelak golek2

alyaanajwa said...

wahaha ya ka? ngeh2 boleh jd bhasa baru tuh..ada la mgkuk!!! skang neh tgh hot kot psal 'swine flu' aka demam babi..ish2 ang neh..dok negara mna neh? ahaha

yin said...

wowowowo...lekk sis...jgn emo sgt..uda2la bermain ngan perasaan tu..kang nanti hang da xda perassan la pula...

alyaanajwa said...

mmg dh tadak perasaan dh pun skang neh~

Mr. Chenna said...

hahaha...
ak mungkin org yg berada disitu ketika itu...tapi ak tau la apa jadi...
harap2 bkn salah ak dgn member ak lagi sorg ni...kami kebetulan nak g ngeteh...
maaf beb!

alyaanajwa said...

aku x salahkan sesiapa disini..hanya tuan punya diri yg x mungkin akan terasa sbb dia tatao pun psal blog aku neh..haha

Lisa R said...

Hey..

siapa laki babi neh?

tapi baik pulak die nk sorry2 ngan u