Wednesday, November 19, 2008


ma archi_4ORCE clan

Here I am..wat am I doing rite now in middle of the nite? Working and working and working of cos like I always do. My life? All bout working a.k.a studying like hell. Whilst everbody around me suma tgh sedap2 tido x sedar diri dh,but I’m still awake doing all dis assigmnt yang x penah abeh2 la. Penat? Of COS!! But wat to do. This is wat we called a REAL LIFE, not fairy tale dorh… my eyes mcm nk tercabut dh pn but I must stay awake slagi keja ni x siap, rasa cm x aman la idup neh even nk tido pn still thinking bout keja neh, lusa kena submit weh…ya allah..sabo je la

At the very first day of the semester dah dpt assignment yg kena submit at the end of the week pulak tuh..wah wah memb aku yg lain siap still da kt kampong lagi kot. Jhiayu jhiayu!! Gambate naa!! Ni la nasib seorng bdk ARCHITECTURE. Spa kata architecture senang haa??? Meh la lawan ngn aku klu brani ckp yg archi tuh senang..sila sila.. nothing in dis world yg senang pn in fact. Klu nk senang baik x yah idup jd manusia, jd la kucing yg comel2 yg org leh bela, idup mmg senang je la, mkn tido tido mkn pahtu bertambah gemok lagi org sayang. But I do believe dat things happen 4 certain reason dat we’v to figure it out. We can’t change our fate if we juz stood up still doing nothing.

Whatever it takes, life goes on la babe~ no matter how sux it is, we should be thankful cos god still keep us alive in his precious world. Stay alive with our beloved family and frens around. If u couldnt have a Cinderella ending skali pun, at least we dun have to live a hell life like Cinderella,with her stepmom and stepsis. Hmm juz hoping dat everything will be better in time.. =)

No comments: