Tuesday, October 26, 2010

Saya Sayang Anda Semua tetapi....

Yang paling saya sayang adalah Si Dia..hehe jgn marah~

Tenkiu2 so much for all the wishes from u guys out there, though u dun know me (vice versa), but u guys willing to spend ur precious time to post all those birthday wishes for me. (sampai tak larat den nak reply).

Mengapalah saya rajin mereply tahun in sedangkan tahun lepas saya hanya reply secara sekali hangkut sahaja di status? Kerana saya prihatin dengan ketekunan anda menekan button page saya dan mengepost ucapan tahniah yang pelbagai rupa. Saya sangat terharu dengan sambutan menggalakkan daripada anda semua. Galaknya saya.

Buat masa ini entri terkini dengan kupasan tajuk yg lebih bombastic akan di-hold dahulu berikutan masalah teknikal (design tak siap lagi). Bukan design entri, tetapi design bangunan pencakar langit 100 tingkat yang bakal diberi nama Menara Warisan.Untuk pengetahuan pembaca, saya lah arkiteknya. (mari menipu pembaca..haha)

Neway, once again THANK YOU SOOOO MUCH FOR THE WISHES. Moga2 semua yang didoakan oleh anda akan menjadi kenyataan. Mari angkat tangan bersama-sama mengaminkan doa. Amin~ Pandai~


 Oh i want this cake!


 Oh i tak sanggup makan kek ini!!!!!


p/s : i got another new cute baby kitty!!! yeay! sapa nak, sila chup dari sekarang. hehe

6 comments:

Along Tapa said...

lorh...nape ek ditangguhkan...adoyai~~~ lalala

Gorengbaek - Entri emo...ikut korangla nak baca ke taknak

Hangit habis dah - Apa??suka ati aku la nak tak puas ati pun..

alyaanajwa said...

hehe saba2

Mohamad Faizal said...

hai cik alyaa najwa selamat hari jadi yang ke-19! (tiba2)

alyaanajwa said...

ijai cool kah? tq tq budak bangi..haha (mmg tiba2 jd 19 tahun)

dekykoko said...

itu kucing asli atau kucing boneka ya ?

alyaanajwa said...

dekykoko : itu kek berbentuk kucing la