Sunday, October 31, 2010

Mia Bestday! Gratzi Pipel!

buenos noches, por favor arelante ajiamo buenos sierra leona lewis! Gratzi gratzi mi casa surabaya jakarta!

haha, aku dh kurang waras. Sja je buat tulisan mengarut2 di atas sebab recently i've been receiving quite plenty of fb msg that sounded like this, "sorry, wat language is u talk about?" (ini adalah copy dr msg sebenar, pardon his grammar), and also like this "Salut, may i know what language is u?" (sumting like this la..aku malas usha balik msg2 ber'Salut' begitu).

So my answer to that question is, My language is EARTH LANGUAGE!hahaha senang cite~ Helo alien! The earthling come in peace!

Mari bercakap bahasa ibunda saya.

Ehm...(clearing throat). Seperti yang anda-anda sedia maklum, pada tanggal 27 October yang lalu, telah terjadinya satu kejadian yang diundang. Tapi kejadian itu tidak dapat disambut pada tanggal tersebut disebabkan masalah teknikal pihak administrasi. Maka sambutan hari kejadian hanya berlaku pada tanggal 29 oktober iaitu lewat 2 hari dari tarikh sepatutnya. Tetapi dun wori be hepi, i'm cool~ (sampai hati...hahahaha kidding)

Bertempat di sebuah kawasan private yang tidak boleh didedahkan (atas sebab-sebab keselamatan pihak kedai- sebab nak ngutuk kedai sebenarnya..jaga la kao tokey kedai..huh!). Namun begitu, kehadiran para jemaah amatlah dihargai dan saya doakan moga2 tahun depan anda sudi hadir lagi dengan hadiah yang lebih sedap dimakan. =)

Sedikit sneek peak on wat happen on that day ye rakan-rakan cop.

 uuuuu...look simple but splendidly delicious!!!! (thanx to secret recipe for the caramel pebenda cheesecake ntah)..eh, thanx to farhana wahida actually...hahaha ampun~


 rahhhhhhh...i cant wait for the plate!


 let's kill!!! (no no...luv him~ wink*..gedik..tolonglah jangan)

blowing candles will never make ur face looks so feminine or musculine..so pls wear lady gaga's eyewear. (omg, dat guy in yellow shirt, may i borrow ur shades?hahaha)

orait, stakat tu je, i dun want lo load ur server with plenty of picca in my blog cos my blog is already very berat with miscellenous thongs. If wanna take a look at more more more piccas, sila lah ke FB saya, tapi buat waktu tersingkat ini, tiada lagi gambar kejadian telah diupload. Nak edit dulu kasi kuku besi jeles tgk gambar2 aku dan lantas offer aku jd share partner beliau...(seribu impian telah pun kita bina, bagaikan permata~)

Tapi ada sedikit slack la di tempat kejadian ini. The environment is nice, luas, sejuk, cool dan disertakan dengan kehadiran dua bijik audi R8 dan audi pa ntah satu lagi. Lagi la menambahkan market tempat kejadian, tetapi....U guys feel free to apply for the post of waiter/waitress/tukang tukar arang sisha/tukang masak/tukang segala-galanya disini cos gerenti korang dapat. Bayangkan tempat yang sikit punya luas bermeter persegi lebih dari 20 meter persegi itu hanya kelihatan 2 orang waiter/waitress/tukang masak/tukang tukar arang dan tukang serba tahu. Ya, hanya 2 orang. Sampaikan ada geng meja aku yang sabar menunggu selamat 3 jam untuk mendapatkan Biskut. Oh salah dengar, Beef steak la. Tapi sampai ke sudah tak dapat2 jugak, last2 beef steak diganti dengan stick sisha je la.. Demyu tokey kedai kedekut tamao amek worker ramai2.

Oh, berkenaan audi..sila rujuk gambar yang tak clear dibawah. Thats the best i can edit, to make it as clear as possible, sorila, nampak tayar pun jadi la...(photoshop tiada di dalam pc ini..maka editing seperti zaman tadika children's corner)

sila click di gambar untuk memuaskan nafsu anda.


Neway, once again, ahoii to eberibodi yang sudi memeriahkan kejadian!! Saya sayang awak! (dan of cos to my sayang.....wink lagi*....stop it stop it)


 eh...asal terbalik??? dem, dh la berjanggut nak tunggu upload...xpela, janji boleh tgk..kan kan? thanx for the presents! suke2 suke2.. =)

and and


first time ever in my life im doing the whole body scrub. wuoooo (thanx izuan mafti)

baby i like it~

2 comments:

casa said...

love you toooo hunney~=]

alyaanajwa said...

uit..spa casa neh? hehe