Wednesday, November 4, 2009

Contest Contest (KFC BREAKFAST) Jum Join!!

Sangat senang dan berfaedah kepada sesiapa yang mmg "Morning Person" mcm aku neh. (tidak sama sekali) .B4 aku proceed wit cara-cara nk join dia, aku nk gtau dulu pe adiah de untuk merangsang adrenaline korang..hohoho adiahnya berupa sebuah MACBOOK dan Iphone yang cun melecun terhangat di pasaraya.

Jum Cekodok The Web Yang CUTE Giler!

korang masuk web neh ye http://www.kfc.com.my/happymornings/


Yeay, Happy Mornings kalu leh menang menda alah yang tertera di screen itu
Web dia mmg nmpk simple je tp bla korang click kt mana-mana link yang boleh diclick (jangan dok pulun click bnda yang x dah sah-sah tak boleh click lpas tuh menyalahkan pembuat web padahal diri sndri yang buta IT-berdasarkan pengalaman sndri..hehe)

1st, cuba korang click kt Winners. Tgk apa jd.

Tadaa! muncul lah muka-muka makhluk tuhan paling seksi yang konfirm ada yang tak mandi pagi semata-mata nk g breakfast kt Kfc. Tp dorang dh menang dh, so korang kutuk banyak-banyak pun tak guna. Jeles banyak-banyak ada jugak faedahnya.



kemudian, silalah click ke bahagian contest ataupun click dekat skrin Iphone yang de gambo mamat berbaju merah yang muka mcm ala-ala tomok tapi berambut yang lebih proper. lepas click, haaa...sekarang jgn gerakkan mata anda dari skrin, kalau tidak anda rugi.hehehe TRUST ME!!


Apa yang anda nmpak b4 jadi skrin cmni?? hehe Comel kan?? hehehehe Kepada sesiapa yang tah paham apa yang dimaksudkan,silalah ke web ini sendiri. So, ini adalah steps2 untuk masuk contest, nmpak cm pyh tp tidak. Senang je terutama kepada makhluk tuhan yang suka bergambar tidak kira masa dan tempat dan situasi muka yang selebet baru bangun pagi.

Then korang click kt "Submit Your Entry Now"(kalau skrin sperti dibawah tidak muncul)


Yes yes. Silalah upload gmbo anda tgh menikmati hidangan sarapan pagi di KFC ye. Sila pastikan restoran makanan segera yang betul dan juga jenis2 menu yang betul. Gambar makan KFC yang dibawak balik rumah dengan berlatar belakangkang kain langsir bunga-bunga rasanya tak ckop cool untuk bertanding di contest ini.


Kalu korang rasa korang makan mashed potato sahaja atau cuba untuk menjadikan roti canai sebagai sarapan pagi di KFC anda, silalah click di KFC Breakfast untuk melihat menu-menu menjilat meja anda.


Selain itu, leh jugak la korang tgk competitors korang dan juga untuk mendapatkan idea yang lebih gempak starz bagi menghasilkan gambo yg lebih menyentuh jiwa nurani juri-juri. Sila click kt "The Gallery" je.

Skali lagi, jangan lupa pesanan aku. JANGAN LARIKAN MATA ANDA DR SKRIN SETIAP KALI ANDA MENG-CLICK.

Gambar-gambar yang telah diupload boleh dilihat disini. Juga boleh digunakan sebagai agen pencari jodoh bagi yang masih mencari..hehe

Okehs, tu je kot stakat ni..penat lak wat entry panjang2..hehe..JUM JOIN SAMA-SAMA!!

* Nak kena bangun awal la pulak tima weekend sbb nk breakfast kt KFC neh..huhuhu GUD LUCK!
* aku menggemari jam itu. tak kira tak kira. lalala~

4 comments:

suehana said...

xpayah bagon awal.. tido lambat jer..
lepas melantak kenyang2 baru tdo..
pergh.. nikmat dunia ^^

fievelski said...

hohoho...joms!

alyaanajwa said...

begitulah rupanya sejak sedemikian lama mempraktikkan teknik begitu..hasilnya adalah tayar spare yang boleh digantung di belakang kembara

suehana said...

pergh.. mendalam siot..
ayat alya da semakin mantap!